Tak Vy chcete vědět, zda Vás partner podvádí? Zjistíte to snadno!

Tak Vy chcete vědět, zda Vás partner podvádí? Zjistíte to snadno!

Na internetu si můžete koupit speciální roztok, který v kontaktu se spodním prádlem změní barvu. Roztok odhalí, zda Vám byl partner nevěrný. Pokud chcete přistupovat k radikálním řešením a kontrolám ve vztahu, budete působit hloupě a manipulativně. Už samotným zakoupením těchto kapek jasně vyjadřujete, že svému protějšku nevěříte. Vyptávání se, slídění a procházení esemesek vysílá to samé poselství. Dříve se prý nevěrníkům radilo zatloukat a dnes se jim radí mazat zprávy.

pár, milenci

Zvažte, jaký bude Váš další krok, pokud nevěru neodhalíte. Budete hledat dál? Nespokojíte se s ničím a budete se dál chovat pod svou úroveň? Vyšlete partnerovi jasný signál, že mu nevěříte? Možná ho svými neustálými kontrolami k nevěře naopak popostrčíte. A třeba se Vás rozhodne opustit, protože s Vámi bude k nevydržení.

Dejme tomu, že nevěru odhalíte. Máte další plán? Teď totiž víte pravdu. Je to ale dobře? Musíte ji totiž přeci začít řešit. Budete se užírat a doufat, že partnera změníte? Je možné, že se o to budete pokoušet několik let, dokud Vám nedojde, že se láska vypařila a Vy tu jen ztrácíte čas. Pokud se rozhodnete ke konfrontaci, musíte se připravit na rozchod.

Nevěru můžete také odpustit, ale začne Vás trápit, za jak dlouho tak učinit. Začnete se bát, že pokud ji odpustíte příliš rychle, najde si postupně partner milenek ještě více a třeba se s nimi i přestane tajit. A pokud budete dělat scény a drahoty, můžete partnera poštvat do náruče druhé osoby a ztratit jej nadobro.
nohy v posteli

Partner se může začít dušovat, že už Vás nikdy nepodvede. Ale jak mu zase začít věřit? Ten, kdo podvede jednou, podvede znovu. Netušíte, co dělat. Nebude Vám onen červíček hlodat v hlavě dalších dvacet let? A kdo se neděsí nejvíce právě toho, že se partner do milenky zamiluje a tím, že nevěra praskla, mu vlastně spadne velký kámen ze srdce!

A tak stojíme nad těmi kapkami a přemýšlíme, zda je vůbec dobrý nápad je do spodků nakapat a jak moc dobrý nápad byl je vlastně koupit a zda se třeba ještě nedají vrátit.